Для кулінарів, хто іноді прагне приготуванням страв, й не терпить кашлат у кухонному просторі!

Tutto quello che vi viene in mente, possibilmente escluso l'ambito informatico...

Moderatore: Moderatori

Rispondi
MelindaRaf
Paralizzato
Paralizzato
behance Kuchnie Warszawa
CPU: Intel
Scheda video: nVidia
HD: WD
Alimentatore: 12345
Sistema operativo: Windows

Для кулінарів, хто іноді прагне приготуванням страв, й не терпить кашлат у кухонному просторі!

Messaggio da MelindaRaf »

Я просто не можу не поділитися кулінарною драмою, яка трапилася у мене минулого тижня, і це було.... Моя крихітка захотіла, щоб як кулінарний експерт створила щось особливе на її свята. Я, безумовно, кинулася шукати ідею серед інтернеті і – уявіть!. Витратила цілісних півтори години свого життя, переходячи з блогу на черговий кулінарний портал! Перші ідеї виявилися надто з багатоетапні, декілька - з екзотичними компонентами, решта - з тоннами спонсорських посилань. А раптом як же я вспомнила щодо цей дивовижний сайт та за 5 хвилин знайшла - мрійливий вибір! Рецепт був настільки зрозумілим, що в результаті навіть 12-річна доця змогла мені допомогти. В результаті ми разом створили ніби з журналу солодкий шедевр, який став ідеальним успіхом святкового столу. Зараз всі мої вже заздрісні подруги не дають мені проходу з питаннями: "Яким чином ти відкрила такий собі ідеальний рецепт?"
Сайт mamini suhariki
Rispondi