Для тих, хто захоплюється випічкою, проте втомлюється від плутанину у кухні вдома!

Tutto quello che vi viene in mente, possibilmente escluso l'ambito informatico...

Moderatore: Moderatori

Rispondi
BonnieShorb
Paralizzato
Paralizzato
behance Kuchnie Warszawa
CPU: Intel
Scheda video: nVidia
HD: WD
Alimentatore: 12345
Raffreddamento: Aria
Sistema operativo: Windows

Для тих, хто захоплюється випічкою, проте втомлюється від плутанину у кухні вдома!

Messaggio da BonnieShorb »

Вибачте, але я мушу розповісти смішною ситуацією, що пригодилася у мною того самого тижня – уявіть собі!. Моя крихітка попросила, щоб як кулінарний експерт приготувала дещо святкове на її свята. Ваша героїня, звичайно, почала шукати ідею на просторах кулінарних блогах і – уявіть!. Витратила цілих півтори години марних пошуків, блукаючи з сайту до другий сайт! Одні рецепти виявилися занадто для професіоналів, декілька - із екзотичними інгредієнтами, треті - із купою спонсорських посилань. А раптом ваша героїня вспомнила про існування цей порятунок ресурс й менш ніж за 5 хвилин відкрила - той самий рецепт! Ця знахідка був так покроковим, що навіть навіть моя 12-річна донька спромоглася мені взяти участь. І що ви думаєте? наш тандем приготували ніби з журналу торт, який був визнаний ідеальним прикрасою вечора. Зараз кожна мої найкращі сусідки обсіли мене з розпитуваннями: "В якому місці я знайшла цей диво такий ідеальний рішення?"
Блог
Google
Supporter
Supporter